phone +373 22 26 02 02       fax +373 22 27 72 44

“Oraşul medieval Orheiul Vechi” şi Vinăria “Cricova”

Acest tur include vizitarea regiunii Orheiul Vechi şi a Vinăriei Cricova.

Orheiul Vechi este un complex istorico-monahal situat pe râul Răut. Aici veţi vedea rămăşiţele aşezării geto-dacice, o mănăstire rupestră, o biserică din secolul 19, un muzeu, ruinele unei băi turceşti vechi. Vă veţi bucura de traseele arheologice şi monumentele istorice semnificative cu peisaj unic, irepetabil formate de râul Răut, poteci înguste, stânci şi peşteri.

Cricova este un adevărat oraş subteran al vinului, cu străzi largi, depozite, săli de degustare. Lungimea totală a oraşului subteran este de 120 km. Temperatura anuală constantă de 12 ° C şi umiditatea medie de 97-98% sunt condiţiile perfecte pentru păstrarea a circa 30 mln litri de vin de înaltă calitate. Beciurile de la Cricova folosesc tehnologia clasică franceză de producţie a vinlui spumant. Noi îţi oferim un tur de neuitat la beciurile Cricova acompaniată de degustări de vin!

* Preţul este indicat pentru 1 persoană, în EURO

Pachetul “Oraşul Subteran”

 Grup/persoane 1 2 3–5 
 Preţ* 116 80  69

Include: Ghid în limba engleză/ română/ rusă şi servicii de transport. Excursie la Orheiul Vechi şi pe străzile subterane ale oraşului vinului, secţiunea de vinuri de calitate şi vinuri spumante clasice, Colecţia Naţională şi Complexul de degustare a vinurilor (1oră).
Durata: 5-5.5 ore

Pachetul “Business”

 Grup/persoane 1 2 3–5 
 Preţ* 123 87  75

Include: Ghid în limba engleză/ română/ rusă şi servicii de transport. Excursie la Orheiul Vechi şi pe străzile subterane ale oraşului vinului, secţiunea de vinuri de calitate şi vinuri spumante clasice, Colecţia Naţională şi Complexul de degustare a vinurilor. Degustarea a 4 tipuri de vin: alb, roşu, roz şi 1 vin spumant brut. Gustări: nuci, pesmeţi, apă minerală(1oră,30min.).
Durata: 6-6,5 ore

Package "Professional"

Grup/persoane 1 2 3–5 
Preţ* 134 96  86

Include: Ghid în limba engleză/ română/ rusă şi servicii de transport. Excursie la Orheiul Vechi şi pe străzile subterane ale oraşului vinului, secţiunea de vinuri de calitate şi vinuri spumante clasice, Colecţia Naţională şi Complexul de degustare a vinurilor. Degustarea a 7 tipuri de vin şi şampanie. Gustări: Asorti din caşcaval, nuci, pesmeţi, apă minerală (1 oră 45 min.).
Durata: 6-6.5 ore

Package "Regatul Vinului"

 Grup/persoane 1 2 3–5 
 Preţ* 145 107  97

Include: Ghid în limba engleză/ română/ rusă şi servicii de transport. Excursie la Orheiul Vechi şi pe străzile subterane ale oraşului vinului, secţiunea de vinuri de calitate şi vinuri spumante clasice, Colecţia Naţională şi Complexul de degustare a vinurilor (45min.). Degustarea a 6 tipuri de vin şi 1 şampanie. Gustări: Gustare moldovenească, platou cu carne (bujeniţă, ruladă prietenie, cârnăciori din găină), Mămăligă (ursuleţi) cu tocană, smântână, brânză, învârtită, 2 chifle (2 ore).

Durata: 6.5 - 7 ore
Traseul: Chişinău – Cricova – Chişinău.
Distanţa dus-întors: 150 km
Deschis: Luni-Vineri: 9.00 – 15.00

În weekend şi de sărbători preţul este mai mare cu 10 euro / persoană.

 

© 2020 Best Western Plus Flowers hotel

Developed by www.meta.md