phone +373 22 26 02 02       fax +373 22 27 72 44

Mănăstirile Căpriana, Hâncu şi Suruceni

*Preţul este indicat pentru 1 persoană, în EURO

Grup/persoane 1 2 3–5
Preţ* 93 52 46

Mănăstirea Căpriana – este unul dintre cele mai vechi şi mai frumoase monumente de arhitectură din Republica Moldova. Complexul monastic este amplasat în vecinătatea Codrilor din partea centrală a ţării la 40 km distanţă de Chişinău. Acest sfânt lăcaş a fost din totdeauna ctitorit de marii voievozi: Alexandru cel Bun apoi Ştefan cel Mare. Mănăstirea Căpriana a fost multă vreme şi reşedinţa Mitropolitului.

Mănăstirea Hâncu este unul dintre cele mai vizitate monumente istorice din ţară. În imediata apropiere a sfântului lăcaş sunt multe izvoare, a căror apă, după cum spun localnicii, tămăduieşte atât trupul, cât şi sufletul.

Mănăstirea Suruceni - aici pot fi văzute icoane vechi unice: „Sărutul Sfîntei Elizaveta”, adusă de la Ierusalim şi „Adormirea Preacuvioasei Maicii Domnului” brodată cu mărgele mici. Mănăstirea Suruceni este o mănăstire unică în felul său şi pentru faptul că aici se păstrează moaştele marilor mucenici Epictet şi Astion, cât şi moaştele lui Antin din Atos, care nu sunt la nici o altă mănăstire de pe teritoriul Moldovei, Rusiei şi Ucrainei. 

Include: Ghid în limba engleză/ română/ rusă, servicii de transport.
Traseul: Chişinău - Căpriana – Hâncu – Suruceni – Chişinău.
Durata: 4-4, 5 ore 
Ditanţa dus-întors: 150 km.
Adiţional: puteţi lua prânzul într-un stil tradiţional Moldovenesc.
Durata: 5 ore

© 2020 Best Western Plus Flowers hotel

Developed by www.meta.md