phone +373 22 26 02 02       fax +373 22 27 72 44

Lobby Bar

Oaspeţii hotelului sunt invitaţi în lobby-barul din incinta Best Western Plus Flowers Hotel.

Lobby-barul este situat în holul principal al hotelului. Ambianţa comfortabilă şi interiorul elegant predispune dicuţiilor de afaceri sau servirii unei gustări pe parcursul zilei.

Aici, în timp ce vi se întocmesc actele la recepţie, aveţi posibilitatea să Vă relaxaţi şi să citiţi ultimile noutăţi din presă, conectaţi la Wi-Fi şi aşezaţi comod în fotolii, savurând un Espresso sau chiar ceva tărie.

Lobby-barul este locul perfect pentru a servi o cupă de şampanie sau un cocktail uşor, înainte de a merge la teatru.

Cu o deosebită plăcere barman-ul nostru va împărtăşi mici secrete ale anumitor cocktailuri, spre exemplu deosebirea dintre cocktailurile "Belîi russkii" şi "Ciornîi russkii".

În zona amenajată pentru bar aveţi posibilitatea să degustaţi din cele mai alese vinuri, divinuri şi whiskey. În meniul barului, Dumneavoastră puteţi găsi un sortiment variat de bucate, gustări uşoare, produse de patiserie proaspete şi deserturi delicioase, cafea aromată, ceai infuzie, suc fresh sau coktailuri răcoritoare.

În lobby-bar veţi descoperi un minunat pian negru, care îşi are povestea sa aparte. Seara, savurând un pahar de vin excelent, aveţi posibilitatea să Vă bucuraţi de fascinanta muzică la pian.

Ambianţa rafinată din lobby Vă oferă posibilitatea de a petrece oricare gen de întâlnire: romantică, de afaceri, sau între prieteni. Indiferent de cauză, aici mereu veţi avea posibilitatea să Vă petreceţi timpul cu o deosebită plăcere.

Deţinătorilor de automobile le este pusă la dispoziţie parcarea hotelului, iar oaspeţilor care nu deţin transport personal le va fi chemat un taxi.

© 2020 Best Western Plus Flowers hotel

Developed by www.meta.md