phone +373 22 26 02 02       fax +373 22 27 72 44

Restaurant

Restaurantul este situat la parterul hotelului Best Western Plus Flowers, dispunând şi de o terasă de vară.

Aici sunt bineveniţi atât oaspeţii hotelului, cât şi doritorii de a petrece timpul într-o ambianţă plăcută, savurând din bucatele delicioase.

Este un restaurant clasic cu bucătărie europeană. Chelnerii serviabili Vă vor oferi un mic dejun copios, un prînz cald, sau o cină delicioasă. Restaurantul oferă o atmosferă plăcută propice pentru comunicare şi pentru întâlniri de orice tip. Muzica uşor relaxantă predispune la o ambianţă degajată pentru a servi cina, sau pentru a sărbători un eveniment.

Meniul rafinat al restaurantului Klumba oferă oaspeţilor un sortiment variat de bucate, fiind un adevărat ’’Paradis culinar’’, chiar şi pentru cei mai înrăiţi gurmanzi.

Fiecare dintre noi are felul de bucate preferat sau deţine o reţetă deosebită. Restaurantul Klumba invită oaspeţii săi să împartăşească din micile secrete culinare. Astfel, fiecare oaspete are posibilitatea să noteze reţeta preferată într-un registru special ’’Cookery book’’ (Cartea de bucate) şi, cine ştie, poate chiar reţeta Dumneavoastră va deveni cartea de vizită a localului nostru!

© 2020 Best Western Plus Flowers hotel

Developed by www.meta.md