phone +373 22 26 02 02       fax +373 22 27 72 44

Despre hotel

Best Western Plus Flowers Hotel reprezintă primul hotel din Republica Moldova care a aderat la un mare lanţ hotelier internaţional. În aprilie 2011 au fost finisate lucrările de reconstrucţie. Hotelul a fost renovat în conformitate cu standardele internaţionale BEST WESTERN PLUS. În prezent Hotelul dispune de 40 camere confortabile şi spaţioase, dotate potrivit standardelor moderne.

Hotelul dispune de două săli de conferinţă destinate întrunirilor şi seminarelor cu o capacitate de 40, respectiv 80 persoane. Designul modern îmbinat cu elemente clasice şi stilul original al camerelor vor crea o atmosferă propice afacerilor şi vor face sejurul la hotel confortabil şi eficient.

Hotelul dispune, de asemenea, de un restaurant şi o formidabilă terasă de vară "KLUMBA". Chelnerii, mereu serviabili, vor oferi micul dejun, prânzul sau cina într-o manieră proferionistă. În perioada caldă, masa poate fi servită la terasa hotelului. Lumina difuză şi muzica calmă îşi vor aduce aportul la crearea unei atmosfere romantice şi a unei stări de spirit calme pentru a savura o cină sau pentru a sărbători un alt eveniment semnificativ.

Barul din hall este un loc confortabil unde Vă puteţi petrece timpul liber: fie că serviţi o ceaşcă de cafea, fie că Vă relaxaţi cu un cocktail sau fie că aveţi o întâlnire într-o atmosferă plăcută.

Best Western Plus Flowers Hotel este o combinaţie perfectă de eleganţă şi confort modern. Dimensiunile mici ale hotelului vor crea o imagine de neuitat a unui hotel de tip Club şi o senzaţie unică de linişte şi intimitate.


 

Echipa Best Western Plus Flowers Hotel este disponibilă să Vă asiste în orice moment!

Vom fi onoraţi să Vă primim în hotelul nostru şi Vă suntem la dispoziţie cu o gamă de facilităţi şi servicii suplimentare: Internet prin cablu gratuit, parcare privată gratuită, ferestre izolate fonic, stand cu ziare, bibliotecă, centru de fitness, masaj, saună, room service, ceai /cafea în camere, facilități penru călcat, sortiment de perne, prânz la pachet (la cerere), chirie auto , excursii și ticketing, ATM în hol, magazin de suveniruri, serviciu de trezire și alte facilități.

Dacă aveţi nevoie de asistenţă sau de un serviciu care nu este listat, Vă rugăm să contactaţi recepţia 24/7.

flower
© 2020 Best Western Plus Flowers hotel

Developed by www.meta.md